Bel voor vragen met 0515 - 57 65 01
Vandaag open van 07:00 - 18:00 uur

Vacature: Montagemedewerker/machinaal houtbewerker

Montagemedewerker/machinaal houtbewerker

 

Voor onze timmerfabriek in Bolsward zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die de leiding kan nemen in de dartcompetitie! En het natuurlijk ook leuk vindt om zijn werkzaamheden in de afmontage en machinale tot in de puntjes te verzorgen!

 

Wat ga je doen?

Je gaat in eerste instantie starten in de afmontage. Je bent verantwoordelijk voor het monteren van het beslag en afhangen van ramen en deuren. Uiteraard zorg jij ervoor dat de kozijnen, ramen en deuren straks netjes de fabriek verlaten en steekt daar dan ook veel energie in. Een mooi en afgewerkt product is wat voorop staat en jij bent hierin de laatste check.

Het is de bedoeling dat je in de loop van de tijd ook steeds meer richting de machinale gaat. Ervaring in de machinale zou daarom een groot voordeel zijn, maar wat niet is kan nog komen! Frezen, zagen en schaven zullen te zijner tijd ook meer en meer jouw verantwoordelijkheid worden. Een afwisselende allround baan dus!

 

 

Met wie en waar ga je werken?

In de montage werk je samen met onze junior Rowan. We hopen maar dat je van Volkswagen houdt, want sinds hij zijn eerste auto (Volkswagen natuurlijk) heeft gekocht praat hij over niets anders. Nou ja niets anders… Het is een gezellige en geïnteresseerde collega dus jullie hebben vast ook genoeg andere gespreksstof naast zijn geliefde Volkswagen.

Mocht hij de oren van je kop kletsen, dan is er gelukkig de voorman Peter. Hij zorgt voor de begeleiding van Rowan en houdt toezicht op de planning die in de ochtend besproken wordt tijdens de gezamenlijke dag start. Peter is trouwens ook degene die je de eerste periode op sleeptouw neemt zodat jij zelfverzekerd aan je nieuwe baan kan beginnen. Wel zo fijn, als je ergens nieuw binnen komt!

 

Wat heb je voor deze baan nodig?

Je hebt vooral ervaring nodig als montagemedewerker en/of machinaal houtbewerker. En een stabiele hand met bijbehorende techniek voor het darttoernooi is natuurlijk ook een groot voordeel!

 

 

Waarom zou je voor deze baan kiezen?

De baan is een uitgelezen kans om je kennis en vaardigheden te verbreden. Daarbij is het wel eens tijd om dichterbij huis aan de slag te gaan met misschien wel een hoger loon! Wie weet! Als je vastigheid belangrijk vindt is dit zeker de baan voor jou omdat er na één jaar via Technopark een vast dienstverband voor je in zit!

 

 

De feiten op een rijtje:

 

  • Startdatum : per direct
  • Soort werk : Tijdelijk via Technopark – bij een goede match vast dienstverband
  • Functie : Montagemedewerker
  • Plaats : Bolsward
  • Uren per week : 36
  • Salaris : In overleg