Bel voor vragen met 0515 - 57 65 01
Vandaag open van 07:00 - 18:00 uur

Bevestiging afspraak

Bedankt voor het maken van een afspraak.
Er is een bevestigings-e-mail naar het door u opgegeven adres verzonden.

Wij zijn als groothandel een essentiële organisatie om bouwprofessionals te kunnen voorzien in Hout en Bouwmaterialen. Wij mogen daarom open blijven voor de zakelijke klant, die op rekening koopt bij Peter’s Hout.
Om virusverspreiding zo veel mogelijk te voorkomen, adviseren wij u dringend om uw order van tevoren door te bellen of te mailen zodat we deze klaar hebben te staan wanneer u bij ons langskomt.
Ons afhaalcentrum is dus gewoon bereikbaar voor onze bouwprofessionals. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag op onze normale openingstijden.

Voor onze particuliere klanten gelden andere maatregelen. Vanaf 3 maart a.s. kunt u onze winkel alleen op afspraak bezoeken, als u hiervoor minimaal 4 uren van tevoren een afspraak maakt op onze website www.petershout.nl. U kunt dan een tijdstip selecteren en reserveren, zodat u onze winkel veilig kunt bezoeken.
Wij gaan ook door met bezorgen voor zowel de zakelijke klant en de particuliere klant. U kunt hiervoor uw bestelling doorgeven via de mail info@petershout.nl of telefonisch op 0515-576501.
Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hanteren we voor iedereen de strikte richtlijnen die vanuit de RIVM zijn opgesteld. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, medewerkers en relaties hebben voor ons altijd de hoogste prioriteit.
Wij verzoeken u dan ook deze richtlijnen strikt te volgen.
Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via bovenstaande mail of telefoonnummer.