Bel voor vragen met 0515 - 57 65 01
Vandaag zijn wij gesloten

Verkoper afhaalcentrum (M/V)

Verkoper/verkoopster afhaalcentrum

Of eigenlijk beter gezegd: we zijn opzoek naar hét visitekaartje voor Peter’s Hout! Jij bent namelijk voor onze vele (vaste) klanten het eerste en vaste aanspreekpunt. Daarbij is het de bedoeling dat jij ook de zaterdag voor je rekening gaat nemen. Ervaring met de verkoop is dan ook een pré want zoals je al verwacht, jij adviseert en verkoopt alles wat Peter’s Hout te bieden heeft.

Jij bent uit het juiste vurenhout gesneden, of uit grenen of beter gezegd meranti. Als wij deze houtsoorten noemen, weet jij wat wij bedoelen. Want jij hebt een passie voor hout- en bouwmaterialen en de nodige kennis in huis! En dat is belangrijk als je bij ons aan het werk gaat want naast je werkzaamheden in de verkoop is het ook de bedoeling dat je het magazijn/bouwshop netjes houdt. Aanvullen, bijbestellen en opruimen waar nodig. De combinatie van de werkzaamheden in het magazijn en verkoop lopen mooi in elkaar over, want jij weet natuurlijk wat goed verkoopt en van welke producten wij beter afscheid kunnen nemen! Hier ga je dan ook pro actief mee om. Daarnaast doe je ook machinale houtbewerkingen om de bestellingen klaar te maken. Waaronder zagen, afkorten en schaven. Maar loopt er een klant binnen? Dan zorg jij natuurlijk dat je die verder helpt.

Want daar hou(t) jij van. Flauw hé! Maar dat is iets waar je aan zal moeten wennen, want wij zijn namelijk een jong en dynamisch bedrijf wat altijd in is voor een (heel flauw) grapje!

Waar we bij Peter’s Hout trouwens geen grapjes over maken is onze goede service en onze afspraken. Dat vinden wij belangrijk en zo staan wij ook bekend bij onze klanten.

Heb jij passie voor hout- en bouwmaterialen? En wil jij werken in een jong en enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt Peter’s Hout jou als jij ons nieuwe visite kaartje wordt:

  • Een gezellige en informele werksfeer;
  • Een optimale inwerkperiode waarbij je goede begeleiding krijgt van alle collega’s in het team;
  • Een fulltime dienstverband;
  • Opleiding/ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Een interessante functie met zicht op een vast dienstverband.

Waar moet jij als visitekaartje aan voldoen:

  • MBO 4 werk- en denkniveau, maar jouw ervaring in technische en/of commercieel richting tellen uiteraard ook mee;
  • Aantoonbaar commercieel vaardig;
  • Spontaan, representatief en klantgericht.
Inlichtingen/sollicitatie
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bernhard Kuizinga op 06-82 50 92 77. Jouw gemotiveerde sollicitatiebrief, inclusief CV kun je mailen naar b.kuizinga@petershout.nl.
Neem contact