Bel voor vragen met 0515 - 57 65 01
Vandaag zijn wij gesloten

Timmerfabriek

Onze Timmerfabriek

In onze timmerfabriek in Bolsward (Friesland) vervaardigen we ons favoriete natuurproduct, hout, tot de mooiste producten. We maken ramen, kozijnen, deuren en schuifpuien in elke mogelijke maat en gewenste aflak. De sleutelwoorden hierbij? Kwaliteit, duurzaamheid, snelle levering en afspraak is afspraak.

De timmerfabriek in beeld

Vakmanschap en kwaliteit

Je kunt er met je neus bovenop gaan staan, maar wij geloven in ons product. In onze timmerfabriek maken onze vakmensen jaarlijks honderden kozijnen, deuren, ramen en puien geheel naar wens van de klant.

Zet vakmensen, die de optimale methodes eigen zijn, en de moderne apparaten in één ruimte en het eindresultaat is verbluffend. Met gedegen kennis gaan we voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat we een betrouwbare partij zijn. Vakmanschap ontwikkelen én behouden is hetgeen dat telt.

Certificaten
Onze timmerfabriek is KOMO gecertificeerd, wat betekent dat we getoetst en goedgekeurd zijn op de kwaliteit van het gehele bouwproces. Bovendien voldoen producten met KOMO-keurmerk automatisch aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteiten en andere eisen op het gebeid van veiligheid en kwaliteit. Meer informatie over KOMO kun je vinden op www.komo.nl.

Meer info? Neem contact met ons op

Maatwerk of speciaal project?

Door maatwerk en kwaliteit te combineren met een flexibele aanpak zijn wij dé partner voor jouw klus. Onze timmerfabriek is uniek door de combinatie met de houthandel en het volledige geautomatiseerde productieproces is een van de modernste van Friesland. Zo kunnen we jou op de beste en snelst mogelijke manier van dienst zijn.

Onze vakmensen denken graag met je mee. Maatwerk wordt volgens de afgesproken levertijd op locatie geleverd. Een spoedje? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Benieuwd naar die mogelijkheden, onze timmerfabriek en ons aanbod? Neem eens vrijblijvend contact met ons op of bekijk ons productieproces in Bolsward.

Vraag offerte aan

Van grondverf tot aflak

De producten die onze timmerfabriek verlaten, zijn voorzien van één of meerdere lagen verf. Dat kan variëren van grondverf tot een compleet afgewerkt product in aflak naar keuze, dit is afhankelijk van de wens van de klant. De producten worden stuk voor stuk voorzien van hoogwaardige verf in onze spuiterij.

Het eindproduct

De laatste stap in het productieproces is afmontage. Tijdens het afmonteren worden producten van Peter’s Hout altijd van hang- en sluitwerk met politiekeurmerk voorzien. Vervolgens maken onze mensen de eindproducten – na een laatste check op functionaliteit en afwerking – klaar voor transport. Hierbij worden de producten zorgvuldig ingepakt, zodat ze gegarandeerd compleet en tijdig op de bouw arriveren.

Duurzaamheid

We willen klanten, maar ook onszelf, recht in de ogen kunnen kijken. We werken al meer dan twintig jaar met onze favoriete natuurproduct, hout, en dat willen we nog jaren blijven doen. Daarom vinden we het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken. Dat doen we onder andere door altijd hout te gebruiken uit duurzaam beheerde bossen. Ook zijn we FSC® en PEFC gecertificeerd.

Heb je vragen?
Heb je nog vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen