Bel voor vragen met 0515 - 57 65 01
Vandaag open van 08:00 - 17:00 uur

Onze kernwaarden

Niet zomaar een houthandel

Peter’s Hout is niet zomaar een Friese houthandel; maar een plek waar ambacht, service en kennis samenkomen. En op die plek ontstaat een specialist. Bij Peter’s Hout zijn we betrokken en nuchter, hebben we service hoog in het vaandel staan en komen we onze afspraken na. We leveren goed én snel, tegen de juiste prijs en we denken in oplossen; bijna alles is mogelijk.

We streven ernaar iedere aanvraag dezelfde dag nog van reactie te voorzien, want als je zin hebt in een klus is dagen wachten op een prijs het laatste wat je wilt. We denken met klanten mee en door onze houtbewerkingsafdeling kunnen we onderscheid maken en maatwerk bieden. We snappen wat jij wilt en we doen er elke dag alles aan om dat te realiseren, dus waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Betrokken

We zeiden het eerder al: bij Peter’s Hout hebben we service hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat we van meet af aan betrokken zijn en je met gedegen kennis over houtsoorten en bewerkingsmogelijkheden bijstaan en waar nodig advies geven. Zowel bij grote als kleine projecten op de zakelijke en particuliere markt. Peter’s Hout is er voor iedereen.

Vraag vrijblijvend advies

Snel leveren

Dat snelheid belangrijk is, merken we elke dag. De vraag ‘hoe snel kun je leveren’ krijgen we vaak. Wat echter nog belangrijker is, is de kwaliteit. Bij Peter’s Hout gaan we voor beide. We streven ernaar om iedere aanvraag dezelfde dag nog van reactie te voorzien en kunnen vanuit onze voorraad al binnen één dag leveren. Op zoek naar bouwmaterialen die niet standaard in ons assortiment zijn opgenomen? Vraag gerust naar de leveringsmogelijkheden. Voor maatwerkkozijnen geldt een gemiddelde levertijd van drie weken. Zit je met een strakke deadline? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

No-nonsense

Bij Peter’s Hout werkt een hechte groep nuchtere mensen. We zijn een platte organisatie met korte lijntjes. Als we onze organisatie in één woord moeten omschrijven, is no-nonsense het enige woord dat de lading dekt. We vinden het vanzelfsprekend om gemaakte afspraken na te komen en zijn een betrouwbare partner voor je project.

Onze missie is om samen met onze klanten mooie en duurzame projecten te realiseren. We investeren in duurzaamheid en duurzame relaties. Met onze Friese nuchterheid willen jou als klant ontzorgen. We werken elke dag hard om onze service en kwaliteit nog meer te verbeteren en innoveren op elk niveau, zodat we de totale organisatie versterken.

Duurzaam

We willen klanten, maar ook onszelf, recht in de ogen kunnen kijken. We werken al meer dan twintig jaar met onze favoriete natuurproduct, hout, en dat willen we nog jaren blijven doen. Daarom vinden we het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken.

Dat doen we onder andere door altijd hout te gebruiken uit duurzaam beheerde bossen. Ook zijn we gecertificeerd en hebben we het FSC®- en PEFC-keurmerk. Eerder investeerden we al in LED-verlichting en binnenkort zijn onze loodsen van zonnepanelen voorzien. We scheiden ons afval, gebruiken zo weinig mogelijk papier én rijden voor een groot deel elektrisch. Onze visie is toekomstgericht en we zijn maatschappelijk betrokken, want naast milieubewuste keuzes vinden wij dat dat is waar het om draait.

Meer weten over onze kernwaarden?
Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen graag!
Neem contact op

We zijn aanstaande zaterdag 20 Juli gesloten i.v.m. bedrijfsuitje.

Natuurlijk staan we maandag 22 Juli weer gewoon om 07.00 voor u klaar!