Bel voor vragen met 0515 - 57 65 01
Vandaag open van 07:00 - 18:00 uur

Strandpaviljoen De Potvis

Strand paviljoen De Potvis

In het najaar van 2018 hebben wij de vraag van Bakker Konstructie Workum gekregen of wij materiaal konden leveren voor Strandpaviljoen De Potvis. Uiteraard steken wij graag onze energie in zo’n mooi project en zijn wij ermee aan de slag gegaan.

Na overleg met de aannemer zijn wij opzoek gegaan naar een juist product gevelbekleding. Wij zijn hier uitgekomen op de Dumowood Channelsiding, dit materiaal is in diverse breedtes geleverd door Interfaca. Er is gekozen om de gevelbekleding blauw te schilder. Deze blauwe kleur is tot stand gekomen door een vroeger huisje van de reddingsmaatschappij in Hindeloopen. De montage van de gevelbekleding is gedaan door Agricola Bouw uit Warns.

De timmerfabriek van Peter’s Hout kozijnen is aan de slag gegaan met de houtenkozijnen. In de timmerfabriek zijn de kozijnen gemaakt en daarna gespoten in de juiste kleur.

 

Naast dit materiaal hebben wij ook divers ander materiaal mogen leveren. Door het goede contact tussen alle partijen hebben wij samen een mooi resultaat behaald en is het pand in Stavoren sinds eind mei 2019 open.